PLUS SIZE

Cykeltøj til hele holdet


Hos ES16 er vi specialister i teamtøj og kan hjælpe dig med at designe og producere præcis den kollektion af cykeltøj eller løbetøj, du drømmer om. Vi har lavet cykeltøj  og løbetøj til firmaer med eget logo og leveret holduniformer til en masse cykelklubber og erhvervsklubber i alle afkroge af det danske cykellandskab.


Kollektionerne produceres på de bedste  fabrikker i Europa med flere generationers erfaring i konstruktion og produktion af  løbetøj og cykeltøj. Når du vælger ES16 som samarbejdspartner, får du cykeltøj i verdensklasse, der ikke bare ser skarpt ud, det er også fantastisk lækkert at have på.

ES16 laver cykeltøj  og løbetøj til klubber, foreninger, professionelle teams, netværk, cykelløb, firmaer eller andre grupper, der holder af at cykle og løbe. Se eksempler længere nede.


Det er en spændende process at skabe sit eget løbetøj eller cykeltøj. Med ES16 som samarbejdspartner kommer du sikkert igennem alle faser. Med udgangspunkt i dine idéer og ønsker, kommer vi med designoplæg til dig. Når du har godkendt designet, sættes tøjet i produktion, så kan du med ro i maven gå og glæde dig til dit nye bliver leveret.


Vi laver helt ned til 5 stk pr. style, så du behøver ikke være en stor klub eller firma for at få dit eget special design. Vi producere naturligvis både til herre, damer og børn. 


For at lette håndteringsprocessen for klubber og virksomheder, så tilbyder vi både lagerføring samt forsendelse af tøjet til hver enkelte bruger. 


For mere information om priser, kvaliteter og leveringstider kan du kontakte os her >>


ES16

Hørretløkken 50

8320 Mårslet

Denmark

CVR 38911147