BLOG

Blog om cykeltøj og løbetøj fra ES16


Denne blog handler om ES16 cykeltøj og løbetøj, og vi vil gerne give dig små glimt fra vores hverdag. Det kan være sneak peek af nye designs, der stadig er på tegnebrættet. Nye trends af farver på cykeltøj til både kvinder og mænd. Præsentation af sprit nye ES16 cykeltrøjer, der netop er tikket ind i webshoppen. Eller noget om nye kvaliteter og funktionaliteter indenfor cykelbeklædning. Vi er ret stolte af vores designs til cykelhold, og vil rigtig gerne præsentere de færdige teamtøj kollektioner fra forskellige cykelklubber her på bloggen. Mon ikke der kommer alt mulige andre emner til hen ad vejen….

NY FASHIONLINE FRA ES16

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye fashionlinie, som indeholder både t-shirt, sweat pants og sweatshirt. Vi producere også vores fashionlinie til virksomheder og klubber.


Se hele kollektionen her >>

NY MTB KLUB I ODDER


I slutningen af 2018 så Odder MTB klub dagens lys for første gang. Ildsjælene bag klubben, Henrik Jensen og Peter Hansen, oplevede stor interesse for at kører single track i skovene omkring Odder, og inden for et par måneder, var der over 30 medlemmer. "I takt med at medlemstallet er steget, er der kommet efterspørgsler på cykeltøj til klubben", fortæller Henrik. "I den forbindelse valgte vi ES16 som leverandør, da priserne var konkurrence dygtige, leveringstiden kort og så er kvaliteten superfed" afslutter Henrik. 


Få masser af inspiration til dit nye teamtøj her >>

STOR ROS TIL ES16s TEAMTØJ


Cykelbloggen Altomcykling.dk har haft vores teamtøj til test de sidste par uger. Det var derfor med stor lettelse og stolthed, at vi læste AOCs artikel, hvor deres testperson, Jeppe Tolbøllbåde, beskriver hans oplevelse med ES16s bibshorts, jersey og vinterjakke.

"Dommen" fra Jeppe var særdeles positiv fra enden til anden, og i hans konklusion skriver han, "tøjet har overrasket mig positivt, og jeg måtte faktisk skrive til ES16, for at sikre mig, at det blot var Elite-serie jeg havde testen og ikke deres Pro-serie, de havde sendt.

Man kan købe et komplet klubsæt til 1287 kr, det mener jeg er en meget skarp pris for et sæt rigtigt godt tøj.


Læs hele artiklen her >>

DLA PIPER KØRER I ES16


DLA PIPER har  valgt os som leverandør af deres cykeltøj for 2018.DLA PIPER er netop blevet kåret som verdens bedste Advokatfirma, af det internationale  rankinginstitut  Who's who Legal.

DLA PIPER er et globalt advokatfirma med kontorer i mere end 40 lande i Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavsområdet.LANGDISTANCE SPONSOR AFTALE


Forleden blev 2018 sæsonens første og største udfordring offentliggjort. Nu er endnu et løb sat i kalenderen, nemlig MS CHALLENGE - et fundraising løb arrangeret af Scleroseforeningen - 737 km (15 etaper) skal tilbagelægges på maksimalt 30 timer i nogle af Danmark smukkeste områder.

CYKELTØJ DER DER SKILLER SIG UD


Hos ES16 er vi ikke som alle andre med traditionelle design.  Vi kan godt lide at lave noget der skiller sig helt ud fra  det kedelige ensformet cykeltøj. Tænk hvis hvis alle kørte rundt i det samme tøj. Hvor ville det dog være kedeligt.


Se alle de nye cykeltrøjer i sprælske farver fra ES16 >>

CYKELTØJ TIL KVINDER


Cykeltøj til kvinder er langt fra det samme som til mænd. Der er stor forskel på både pasform og puden i cykelbukserne. De cykelshorts vi laver til kvinder, er med specialdesignet pude som passer til kvinders anatomi. Ligeledes er kvinde cykeltrøjer også forskellige i pasform, da damer er smallere over hoften end mænd.

Hos ES16 produktudvikler vi hele tiden nye modeller i både cykelbukser og cykeltrøjer til kvinder. Vi designer alt i Danmark og bruger kun de bedste fabrikker i Europa. Dette sikre den rette kvalitet i både produktionen og materialet.

Hilsen Team ES16

JustGO Cycling


Den nye Jersey til JustGO Cycling

er lige landet.


JustGO Cycling er fremtidens cykel-fællesskab for cykelmotionister. De gør det enkelt, fleksibelt og hurtigt for dig at cykle en tur med ligesindede. 

Hvis du er træt af at cykle alene, så meld dig ind i JustGO Cycling. Så er det slut med selv at skulle planlægge, arrangere og bruge tid på at finde nogen at cykle med - det ordner vi for dig.


Læs mere på  https://www.justgocycling.com/


Hilsen Team ES16


ES16 Sponsorer rigtig mange cykelløb rund om i Verden.


ES16 er sponsor for rigtig mange cykelløb rundt om i verden. Vi elsker at komme bredt ud til cykelfolket, og på den måde gøre opmærksom på vores tilstedeværelse i cykelsporten. 

Vi støtter både mountainbike, landevejscykling og gravelbike. Ovenstående er et af de mange løb hvor vi var sponsor. Billedet er fra Holstebro Gravel Race de 28/9-201


Hilsen Team ES16


KLUBTRØJE TIL BACKROAD CYCLING

Backroad Cycling er et fællesskab for passionerede cykelryttere, der sætter pris på det fantastiske sammenhold der opstår med cyklen i centrum. Vi tilbyder fællestræning på forskellige niveauer, fælles ture til cykelløb- og cykelevents samt flere alternative arrangementer både med og uden cykel. 
Et fællesskab der bygger på, at vi sammen skaber rammerne for gode oplevelser med høj puls og smil på læben - et afbræk i hverdagen.


Vil du med? Så kig ind på deres Facebook side >>

SKRÆDDERSYET TEAMTØJ FRA ES16


Hos ES16 laver vi teamtøj til cykelklubber, firmaer og andre grupper.

Her er det  Tilst Auto / Forca leasing som vi har designet noget fedt tøj til. Vi laver special designet cykeltøj fra kun 1 stk. ring og få en snak med os  på tlf. 20 22 65 25.


Få masser af inspiration til dit nye teamtøj her >>

TEAMTØJ TIL STOFA


Vi producerer specialdesignet cykeltøj til både virksomheder og klubber. Vi kan designe det fuldstændig, som du har løst til. Vi har vores helt egen dygtige designe, der er klar til at hjælpe dig. Vi kan lave helt ned til 1 stk. af den styles, du ønsker.


Læs mere om cykeltøj til hold her >>

BRANDVARMT PHOTOSHOOT


På årets varmeste dag, satte vi vores fotograf, stylist og husmodel i stævne på Godsbanen i Aarhus. De enorme graffiti vægge, fyldt med fantasifulde, farverige og rå budskaber, skulle danne baggrund for en række stemningsfulde og anderledes imagebilleder af ES16s sommerkollektion. Photoshootet gik over alt forventning. Den ideele væg blev straks fundet, lyset fra vor herre var "spot on", og både stylist, model og fotograf arbejde på højtryk i 30 graders varme, og 5 timer senere var alle billeder i kassen!


Se hele sommerkollektionen her >>

TEAMTØJ TIL SYDBANKS 80 MANDS STORE ERHVERVSNETVÆK


Vi er meget stolte af, at vi for 3 år i træk blev udvalt som leverandør til SYDBANKS erhvervsnetværk med over 80 deltager. Vi laver alt designet på cykeltøjet og står for hele produktionen. Vi hjælper naturligvis også med at få det sendt ud til alle kunderne.


Læs mere om cykeltøj til hold her >>

FEDT DESIGN OPSTÅR TIT TILFÆLDIGT


En kop kaffe i svedigt cykeltøj udviklede sig til dette fede design. Vores gode ven Jakob Nørregaard som er Chef   for den Skandinaviske Design Højskole overhørte at vi var ved at lave nye design på Jersey til 2018.    Han ville gerne give sig bud på en ny serie til 2018. 

Og dette er blot 1 ud af 5 stk.


Se nyhederne her >>

FRANKIES PIZZA


Det er rigtig fedt når vi får en sjov opgave som at lave noget fedt og specielt design til Danmarks mest Hippe Pizzaria FRANKIES. Indenfor kort tid kan det ses i alle Deres resturanter i Danmark.

Der er ingen tvivl om, at det kommer til at vække opsigt i gadebilledet.


Hilsen Team ES16

Ambassadør


Vi er altid på udkig efter nye ambassadør til ES16. I dag sælger vi til over 60 lande, hvor vi har folk repræsenteret næsten alle steder.


Læs mere om vores om at blive ambassadør for ES16 her.


Hilsen Team ES16


Cykeltøj til din cykelklub eller firma


Går i i tankerne om at få designet jeres eget cykeltøj, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi har mange års erfaring med produktion og design af cykeltøj. 

Vi står for hele design processen, indtil det er godkendt. Vi laver helt ned til 5 stk. pr. style. 

Vores program fagner bredt, så om det er store mænd, elite ryttere, kvinder eller børn, så har vi det dele.

Vi tilbyder også at håndtere alt forsendelse direkte til slutbrugeren, samt lagerfører cykeltøjet. Dette fjerner alt besværet for cykelklubberne og gør det meget mere fleksibel for medlemmerne.


Ring og få en god snak om alle de muligheder vi tilbyder på cykeltøj


Hilsen Team ES16ES16 agere kun med de bedste. Vi har indgået samarbejde med 100% Cykelbriller, som Peter Sagan naturligvis cykler med.


ES16 har i 2020 indgået samarbejde med verdens fedeste cykelbrille mærke 100%. Dette er vi ret stolte af og de kan nu findes på vores shop. Skal du have lavet en aftale med din klub eller virksomhed, så endelig tag fat i os, så laver vi en god aftale.


https://es16.dk/WEBSHOP.html#!/glasses


Hilsen Team ES16Hvorfor vælge ES16 som din leverandør af cykeltøj og løbetøj !


Cykeltøj er essentielt for en god oplevelse på cyklen. Derfor  producere vi kun på de bedste fabrikker i Europa, som har mere end 30 års erfaring. Alt vores cykeltøj bliver kvalitetstjekket inden det går ud til slutbrugeren.

ES16 er Dansk ejet og blev stiftet i 2016. Vi sælger i dag vores cykeltøj i mere end 30 lande, og har en stor markedandel i Danmark på teamtøj til cykelklubber og firmaer.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, da det er en væsentlig del af en god oplevelse på cyklen. Vores cykeltøj henvender sig til alle cykelister, som sætter pris på vores høje kvalitet og funktionalitet.

Vi laver cykeltøj i alle størrelser, dette gælder både børn, kvinder, mænd og tykke og tynde folk.

Cykelbeklædning er en vigtig faktor for en god tur på cyklen. Derfor har vi også skræddersyet kollektioner som passer til både, sommer, vinter forår og efterår.


Går du med tankerne om at få lavet teamtøj til dit firma, cykelklub, eller cykelgruppe. Så tøv ikke med at tag fat i os. Vi hjælper med alt fra design, til produktion og levering af tøjet.  Vores produktionstid ligger mellem 4-8 uger på specialdesignet tøj. Den travleste periode ligger fra november til og med april måned.

Vi producerer helt ned til 5 stk pr. style.


Hilsen Team ES16


ES16

Hørretløkken 50

8320 Mårslet

Denmark

CVR 38911147