Cykelstart.dk tester ES16 cykeltøj
ES16 Teamwear til hele klubben, holdet eller firmaet fra ES16

ES16

Hørretløkken 50

8320 Mårslet

Denmark

CVR 38911147

Cykelstart.dk tester ES16 cykeltøj

Skrevet af Troels Ennemark Høiriis


ES16 er en forholdvis ny spiller på markedet, hvor alt design og udvikling foregår i Danmark. De har et mål om

flere kollektioner årligt for både mænd og kvinder. ES16 tøjet er meget mere spraglet og farverigt end man er

vant til at se. Det er for mig rigtig positivt, da jeg personligt elsker farverigt tøj. Man må gerne skille sig ud.


ES16 Elite Jersey

Som nævnt i indledningen er ES16 noget af det mest farverige tøj jeg har set på markedet.

Jeg er personligt rigtig vild med de forskellige designs. Det er fedt at man laver noget tøj,

der skiller sig ud fra mængden af kedeligt tøj. Jeg har fået den grønne udgave til test, synes farven er rigtig flot.


Trøjen er lavet af 100% polyester, med et elastisk indlæg under ærmerne som giver en fantastisk anatomisk pasform. Det betyder samtidig at man har meget let ved at komme af med varmen, det er meget luftigt.


Jersey’en er selvfølgelig med gennemgående lynlås, og der er op langs hele lynlåsen et stykke stof ud over lynlåsen så den ikke så er synlig som den kunne have været, eller den vil mindske vindmodstand når det bruges på landevejen.I livet er der elastik hele vejen rundt med et silikoneprint som hjælper med at holde jersey’en på plads, så den ikke kravler op, når kæden holdes stram i skoven.S16 Elite bibshorts

Elite bibshorts er det ene af de to par korte bibshorts i ES16’s sortiment til mænd, begge udgaver er designet så de kan bruges sammen med alle deres jersey’er. De fås kun i den sorte farve hvor elite bibshort har ES16 logo på låret.


Bibshortsene er opdelt i 3 forskellige paneler i hver deres materiale, området omkring sidderegionen og skridtet er i et lidt kraftigere og mere ventilerende materiale, mens sider og bagdel er udført i et glat og mere aerodynamisk materiale. Hele overdelen, fra livet og op er i mesh for optimal ventilation og åndbarhed. Bagpå ved lænden er der en lille lomme, hvor man har mulighed for at have en Gel energibar eller sit sygesikring, hvis man kører en cykelløb hvor man har fokus på vægt og aero.


Ved benene er der igen det de kalder “fullgrip” elastikbånd, der er syet på med flatlock-søm så de sidder tæt og behageligt omkring lårene. Når man i efteråret kører med lange rør har jeg oplevet at de godt kan rutche lidt ned. Det gør de ikke med det her “fullgrip”. De sidder som de gjorde da jeg tog dem på før en 50km MTB tur.


Elite Bibshort er udstyret med en pude ES16 kalder for “ZOOM X Pad”. Puden er efter min mening rigtig god og på højde med mange af de helt dyre mærker. Den er selvfølgelig opdelt i felter med forskellig beskyttelse hvor det er nødvendigt. Hvor den tykkeste beskyttelse er på de to sidde punkter, samt der er en udskæring hvor mellemkødet er. Den fungere rigtig godt, og man mærker overhovedet ikke at man har den på.


Elite Bibshort har en virkelig god pasform, de føles utrolig fleksible, og sammen med puden der bare sidder perfekt, så mærker man faktisk ikke man har dem på.


Cykeltøj til hold

ES16 er ikke kun specialister i at lavet nogle fede design med deres eget logo. De har også specialiseret sig i at lave Team-tøj.


ES16 kan  hjælpe dig med at designe og producere præcis den kollektion af cykeltøj, du eller I som klub drømmer om. ES16 har lavet cykeltøj til firmaer med eget logo og leveret Teamtøj til en masse cykelklubber og erhvervsklubber i alle afkroge af Danmark.

Netop denne elite serie er den serie der bliver produceret mest i teamtøjet.Konklusion

ES16 er ikke kun specialister i at lavet nogle fede design med deres eget logo. De har også specialiseret sig i at lave Team-tøj.


Designafdelingen ved ES16 kan  hjælpe dig med at designe og producere præcis den kollektion af cykeltøj, du eller I som klub drømmer om. ES16 har lavet cykeltøj til firmaer med eget logo og leveret Teamtøj til en masse cykelklubber og erhvervsklubber i alle afkroge af Danmark.


ES16 har på forholdsvis kort tid skabt sig et godt navn i den danske cykelbranche. Nok mest til de lidt mere nørdede personer eller bare tosser som mig der godt kan lide at skille sig ud. ES16 er med til at røre lidt i den gamle kedelige gryde med neutralt cykeltøj, som ikke bliver set i skoven og trafikken. Det er ikke kun reflekser der gør at man bliver set i trafikken, tøjfarverne har også en stor betydning.
Priserne på testtøjet: